Nagyvállalatok sikertechnikái

A Hubbard Szervezési és Menedzsment Rendszer

A világ legnagyobb menedzsment rendszerét olyan vállalatok is alkalmazzák, mint az IBM, Coca-Cola, Samsung, Volkswagen, Shell, Bosch, Volvo, General Motors, General Electric, Mercedes-Benz, Sony, Philips, Visa, Evian, Ford, Suzuki, Electrolux, UPS, Budget Rent-a-Car, Chrysler, Renault, Chevrolet, Avis, 3M, Chevron, Allianz, Berliner Volksbank, Dupont és még számos multinacionális vállalat, közepes és kis vállalkozás – több mint 160 000 cég –, a fejlett és fejlődő országokban.

Kisvállalkozások nőtték ki magukat a semmiből ennek a rendszernek az alkalmazásával, nagyvállalatok erősítették meg piaci pozíciójukat és terjesztették ki befolyásukat, közepes cégek váltak multikká ezen gyakorlati eszközök alkalmazásával.

De mi is ez a rendszer, mit foglal magába, és hogyan tudja Ön alkalmazni a cégében - mérettől, tevékenységtől, piaci helyzettől függetlenül - a garantált prosperitás érdekében?

MILYEN TERÜLETEKET ÖLEL FEL A HUBBARD SZERVEZÉSI ÉS MENEDZSMENT RENDSZER?


A Hubbard Adminisztratív Technológia több évtizedes kutatómunka, alkalmazás és fejlesztés eredménye. Egy lézer-precízen kidolgozott szervezési és menedzsment rendszer, amely a globális stratégiák kialakításának művészetétől a legapróbb megvalósítási részletek komplett eszköztáráig magába foglalja a sikeres vállalatvezetés és -fejlesztés minden gyakorlati technikáját az alábbi területeken: 

Stratégiai és taktikai tervezés; Termék-, szolgáltatás- és technológia-fejlesztés; Menedzsment és koordináció; Jogi, hatósági és speciális ügyek; HR, személyzetfejlesztés; Reklám, marketing és értékesítés; Pénzügy és anyaggazdálkodás; Termelés, Szolgáltatás és ezek kiegészítő funkciói; Minőség-ellenőrzés, visszacsatolás, korrekció és fejlesztés; PR, közönségkapcsolatok, piacbővítés.

HOGYAN SAJÁTÍTHATÓ EL A HUBBARD SZERVEZÉSI ÉS MENEDZSMENT RENDSZER, ÉS HOGYAN LEHET BEVEZETNI EGY TETSZŐLEGES VÁLLALKOZÁSBA?

A Hubbard féle szervezési és menedzsment technológia egy összetett, mégis könnyen megérthető, gyakorlatias, lépésről-lépésre bevezethető rendszer, amelynek különálló elemei önmagukban is mérhető fejlődést eredményeznek. Nem kell éveket eltöltenie a felkészüléssel; szinte azonnal alkalmazható, mégpedig látványos eredményekkel. Válasszon ki egy területet a vállalatában, amelyen javítani szeretne, képződjön ki az arra a területre vonatkozó tudásanyagból, és – mint egy receptet alkalmazván – hajtsa végre a gyakorlati alkalmazásokat.

A rendszer – vagy egyes elemeinek – bevezetéséhez szükséges tudásanyagot elsajátíthatja képzések, szemináriumok, tanfolyamok formájában; vagy olyan nagysikerű könyvekből, mint a legendás Menedzsment Sorozatok és a Szervezeti Ügyvezető Tanfolyam enciklopédia terjedelmű kötetei; vagy képzett Hubbard Konzultánsok segítségével. WISE tagként mindenhez kompetens segítséget kaphat, valamint receptszerűen végrehajtható, lépéseket tartalmazó programokat az alkalmazás megkönnyítésére.

A HUBBARD SZERVEZÉSI ÉS MENEDZSMENT RENDSZER EREDETE

1950-ben jelent meg L. Ron Hubbard Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya című könyve, ami azonnal bestseller lett, és ma a történelem egyik legolvasottabb könyve. Néhány hónapon belül 750 Dianetika csoport jött létre, miközben L. Ron Hubbard folytatta az elmével és az ember természetével kapcsolatos kutatásait. Kicsivel később megszületett a Szcientológia alkalmazott vallási filozófia, ami magasabb tudatossági szintekhez és képességekhez vezető utat biztosít az emberek számára.

A Dianetika és Szcientológia előadásai, képzései és szolgáltatásai iránt néhány év alatt olyan nagy lett az érdeklődés világszerte, hogy az elképzelhetetlen mértéket öltött terjeszkedés szükségessé tette egy egységesen működő szervezési és menedzsment rendszer létrehozását. Így hát L. Ron Hubbard elkezdett kutatásokat végezni a szervezés és menedzsment területén. Adminisztratív irányleveleket adott ki a Szcientológia szervezetek munkatársainak a világ minden részén, eljárásokat fejlesztett ki, tesztelte, finomította és rendszerbe foglalta őket.

A működési rendszer hatékonyságát első kézből tapasztalhatták meg a Szcientológia szolgáltatást igénybe vevő emberek, akik hamarosan elkezdték saját tevékenységeikre alkalmazni Hubbard adminisztratív irányelveit. Néhány ilyen üzletember konzultánsként elkezdte ezt a rendszert az üzleti világ más szereplőinek szolgáltatni, és innentől kezdve az eredetileg a Szcientológia és Dianetika szervezetek menedzselésére létrehozott rendszer bárki számára elérhető vált. A rendszert alkalmazó menedzserek azt tapasztalták, hogy Hubbard adminisztratív irányelvei minden esetben prognosztizálható eredménnyel alkalmazhatók, függetlenül a cég méretétől és profiljától. 1979-ben megalakult a WISE nevű tagsági szervezet, amely egyesítette az L. Ron Hubbard szervezési és menedzsment rendszerét alkalmazó cégeket és embereket, azzal a céllal, hogy segítsen nekik alkalmazni ezeket az adminisztratív alapelveket.

Ismerje meg a WISE-ot, és tudja meg, milyen előnyökkel járhat Önnek a világ legnagyobb üzleti közösségéhez való csatlakozás!

Tovább a WISE bemutatásához »

Személyes tapasztalatok

"2001-es első MAKH program (Üzleti siker program a WISE-tól) bevezetés óta, mely minden évben egyre erősebbé és erősebbé tette a céget,  2007-ben átadtam a cégvezetést, azóta nem kellett visszavennem. Semmilyen napi tevékenységben nincs rám szükség bent, csak a stratégiai terveket egyeztetjük, pontosítom az irányelveinket és figyelem a vezetők képzését. A cégem stabilan és sikeresen működik. "

Juhos Nándor
tulajdonos
MASCO Kft.

„Egy építőipari vállalatnál szervezetfejlesztési vezetőként vezényeltem a Hubbard Menedzsment Rendszer bevezetését, melynek köszönhetően 4 év alatt 1Mrd-ról 10Mrd-ra növeltük az árbevételt és duplájára az árrést. Később feleségemmel alapítottunk egy reklámügynökséget, és pár hónap alatt annyi megkeresésünk lett, hogy válogathattunk, mely munkákat vállaljuk el.”

T.I.
cégvezető

További beszámolók »

Kapcsolat

WISE Közép-Európa Egyesület
1031 BUDAPEST, Nánási u. 1/C
GPS: N 47.33.59 E 19.03.43
Telefon: +36 1 323 0279  Fax: +36 1 323 0280
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tóth Imre
elnök, WISE Közép-Európa

Telefon: +36 1 769 1127
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.