A Hubbard Menedzsment Technológia megalkotója

L. Ron Hubbard – A polihisztor

Polihisztornak az olyan személyeket nevezik, akik több tudományban, művészetben, sportban vagy mesterségben alaposan jártasak. Az ilyen emberek általában arról ismertek, hogy az Életet alapjaiban kívánják megérteni, ezért nem elégszenek meg pusztán egy-egy darabjának tanulmányozásával, hanem a sokrétűségen keresztül vizsgálják az alapvető összefüggéseket. Híres polihisztor volt például Galileo Galilei, Leonardo da Vinci vagy Albert Schweitzer is.

L. Ron Hubbard maradandó életművet alkotott a regényírás, a repülés, a hajózás, a navigáció, a kertészet területén, továbbá zeneszerzőként, fotográfusként, filmesként. Ezek mindegyikéről hosszasan lehetne írni, mint ahogyan a drogrehabilitáció, az oktatástan, a bűnözőrehabilitáció és az emberi jogok területén elért rendkívüli eredményeiről.

Számos regénye lett bestseller és mutatott példát olyan íróknak, mint Stephen King, valamint adott ihletet hollywood-i filmekhez, mint a Háború a Földön; fotóival nemzetközi díjakat nyert és sokat publikált közülük többek között a National Geographic; zeneművein olyan zenészlegendák is közreműködtek, mint Chick Corea; kertészeti és navigációs felfedezéseit a későbbi tudományok is felhasználták (utóbbit például a LORAN navigációs rendszer kiépítésekor). 28 millió tanuló használta fel L. Ron Hubbard tanulási technológiáját; emberek millióinak segített véglegesen leszokni a drogról a Hubbard féle drogrehabilitációs program, amely eredményességét tekintve a legjobb a világon; több mint 100 millió ember vált erkölcsösebbé Az Út a Boldogsághoz mozgalom által stb., stb.

Felsorolásszerűen is terjedelmes anyag lenne L. Ron Hubbard tevékenységeit és azokkal elért eredményeit leírni. Élete fő művének azonban az emberi elme tudománya, a Dianetika, valamint az emberi képességek fejlesztésének tudásanyagát és eszközeit magába foglaló Szcientológia tekinthető. L. Ron Hubbard mérnök volt (gépészetet, matematikát, és atomfizikát tanult a George Washington Egyetemen), és mérnökként közelített meg minden kutatást, amit az emberi elme és szellem területén tett. Mérnöki precizitással dolgozta ki azokat a pontos eljárásokat is, amelyek segítenek az embernek megszabadulni életüket befolyásoló problémáktól, illetve hozzájutni korábban elképzelhetetlennek tartott képességekhez.

A Dianetika és a Szcientológia – működőképességének köszönhetően – olyan mértékben terjed a világ minden részén, hogy ezt a fajta szervezeti növekedést lehetetlen volna fenntartani egy hatékony szervezési és menedzsment rendszer nélkül. L. Ron Hubbard az 50-es évek elejétől kezdve végzett kutatásokat, teszteket és fejlesztéseket ezzel kapcsolatbasn. A témával kapcsolatos tudást és gyakorlati alkalmazást 12 darab enciklopédia méretű kötet tartalmazza, valamint számos előadás hanganyaga.

A Hubbard Szervezési és Menedzsment rendszert  ma több mint 160.000 cég és egyéb szervezet alkalmazza, szerte a világon. Terjedelmét és használóinak számát tekintve a bolygó legnagyobb menedzsment technológiája, hatékonysága – standard alkalmazás esetén – megkérdőjelezhetetlen és bárki megtapasztalhatja a saját tevékenységein keresztül. A WISE nemzetközi egyesülete hivatott arra, hogy segítse e rendszer alkalmazását mindazok számára, akik nagyobb hatékonyságot, tervezhető és mérhető eredményeket kívánnak elérni.

Vegye fel a kapcsolatot a WISE magyarországi képviseletével, és ismerje meg a világ leghatékonyabbnak tartott szervezési és menedzsment rendszerét.

wise-tag-beszamolok

WISE tagok beszámolói

"2001-es első MAKH program (Üzleti siker program a WISE-tól) bevezetés óta, mely minden évben egyre erősebbé és erősebbé tette a céget,  2007-ben átadtam a cégvezetést, azóta nem kellett visszavennem. Semmilyen napi tevékenységben nincs rám szükség bent, csak a stratégiai terveket egyeztetjük, pontosítom az irányelveinket és figyelem a vezetők képzését. A cégem stabilan és sikeresen működik. "

Juhos Nándor
tulajdonos
MASCO Kft.

„Egy építőipari vállalatnál szervezetfejlesztési vezetőként vezényeltem a Hubbard Menedzsment Rendszer bevezetését, melynek köszönhetően 4 év alatt 1Mrd-ról 10Mrd-ra növeltük az árbevételt és duplájára az árrést. Később feleségemmel alapítottunk egy reklámügynökséget, és pár hónap alatt annyi megkeresésünk lett, hogy válogathattunk, mely munkákat vállaljuk el.”

T.I.
cégvezető

További beszámolók »

Kapcsolat

WISE Közép-Európa Egyesület
1031 BUDAPEST, Nánási u. 1/C
GPS: N 47.33.59 E 19.03.43
Telefon: +36 1 323 0279  Fax: +36 1 323 0280
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tóth Imre
elnök, WISE Közép-Európa

Telefon: +36 1 769 1127
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.