WISE tagok beszámolói

„Mit köszönhetek az L. Ron Hubbard Menedzsment Technológiának, mint a Háttér kft. tulajdonosa, ügyvezetője? Azt, hogy még meg van a cég, működik, ráadásul nyereségesen. Sok-sok, ennek érdekében végzett tevékenységnek köszönhető mindez, de az, hogy hitel, külső anyagi támogatás  nélkül értük el, a Hubbard féle pénzügyi menedzsment rendszer bevezetésének és alkalmazásának köszönhetjük. Tervezhető, kiszámítható pénzgazdálkodásunk van. Cégünk 2012.11.19-én lesz 20 éves. Biztosan tudom, hogy az L. Ron Hubbard Menedzsment Technológia alkalmazása nélkül már bennünket is elmosott volna a „válság”. Ma már nem csak én használom az LRH Menedzsment Technológoát a cégeinkben, hanem másoknak is segítek annak bevezetésében.”

Tóth Erzsébet
ügyvezető igazgató
Háttér Kft.

„Először egy építőipari vállalatnál használtam a Hubbard Menedzsment Rendszert, szervezetfejlesztési vezetőként. 4 év alatt 1Mrd-ról 10Mrd-ra növeltük az éves árbevételt, és közel duplájára az árrést. Később más cégekben is hasonló sikereket értem el e módszerek alkalmazásával. 2009-ben feleségemmel alapítottunk egy reklámügynökséget, teljesen a nulláról indulva. Az első hónapoktól kezdve annyi megkeresésünk lett, hogy válogathattunk, mely munkákat vállaljuk el és melyekre mondunk nemet. Projektjeink mérete – és az árbevételünk – évről-évre nőtt. Számomra teljes bizonyítást nyert, hogy a Hubbard menedzsment technológia használatával bármely cég sikerre van ítélve, mérettől és tevékenységtől függetlenül.”

T.I.
cégvezető

„2001-es első MAKH program (Üzleti siker program a WISE-tól) bevezetés óta, mely minden évben egyre erősebbé és erősebbé tette a céget,  2007-ben átadtam a cégvezetést, azóta nem kellett visszavennem. Semmilyen napi tevékenységben nincs rám szükség bent, csak a stratégiai terveket egyeztetjük, pontosítom az irányelveinket és figyelem a vezetők képzését. A cégem stabilan és sikeresen működik.”

Juhos Nándor
tulajdonos
MASCO Kft.

„Mi más lehetne a célja egy tulajdonosnak, ha nem az, hogy amit kitalált, az megvalósuljon? Amennyiben ezt úgy teheti meg, hogy csoportja szervezett, tagjai egyénileg képzettek és sikeresek, rendelkeznek célokkal és haladnak azok felé, valamint a lehető leggyorsabb és legtisztább áramlást képesek elérni a kommunikációs eszközökkel, akkor mindez nem erőfeszítés, hanem egy jó játék! Ehhez társul egy jól működő pénzügyi rendszer, mellyel kontrolláltan, nyereségesen működtetheti a cégét. Mi 6. éve indulunk a WISE által biztosított "Üzleti Siker díjért", ezért újra és újra emelünk ezen a mércén, mindig van még magasabb szint, amit szeretnénk elérni és ez a játék lényege! A 2012. év komoly változást hozott a cég életében, ugyanis átadtam az ügyvezető posztot augusztus folyamán. Ahhoz, hogy ezt megtehettem, tagadhatatlanul az L. Ron Hubbard menedzsment technológia alkalmazása volt a kulcs!”

Á.J.
cégtulajdonos

„Egy vidéki kisvárosban élek. Itt dolgozom mint lakatos, egyéni vállalkozó. Nem ment az utóbbi időben túl jól. Néha volt munkám, néha nem, és nem tudtam félretenni. Mivel WISE tag lettem, idén megkaptam a WISE Sikertervezőjét. Nagyon tetszett, szép is volt, feltettem a polcra. Pár hónapig nézegettem ott. Aztán hirtelen eldöntöttem, hogy megnézem, és elkezdem használni. Nem sokkal később azt vettem észre, hogy a naptár kezd megtöltődni munkákkal. Egyre kevesebb üresjárat volt. Sőt, nagy örömömre, még gyakran hétvégén is dolgoznom kellett, olyan sok megrendelésem lett. Most október elején pedig eljutottam odáig, hogy a következő megrendelésemet már csak november elejére tudtam elvállalni. Most sokkal jobban érzem magam, és nem kell aggódnom a megrendelések miatt. Nekem ezt nyújtotta a WISE Sikertervezője.”

F.Z.
egyéni vállalkozó

„Rengeteg kifizetődő tapasztalatot és know-how-t nyertem a Hubbard menedzsment technológiából arra vonatkozóan, hogy hogyan tudom sikeresen megalapozni és vezetni a cégemet. 4 éve, hogy beléptem a Hubbard College of Administration ajtaján, és akkor kifejezetten egy könyv érdekelt. Beszélgettem ott az egyik vezetővel a cégemről, és így hallottam L. Ron Hubbard adminisztrációs technológiájáról. Ma, két évvel később elvégeztem 19-et a 24 elérhető tanfolyamból, és közel állok ahhoz, hogy teljes Hubbard College of Administration végzett legyek! És hogy az eredményekről is szóljak, íme mit értünk el a húgommal a cégemben, köszöhetően annak, amit a tanfolyamainkon tanultunk:

Amikor elkezdtünk dolgozni, az irodánk 40 m2 volt és béreltük a helyet. Ma egy 140 m2-es irodában vagyunk, ami saját tulajdon. Korábban nagyon sok munkát magunknak kellett elvégeznünk, és így nem tudtunk üzleti utakra menni külföldre. Mára ez teljesen megváltozott, képes vagyok akár hetekre is elutazni anélkül, hogy ez hatással lenne a termelésre. A pénzügyi tervezési program bevezetésével stabilizálni tudtam a pénzügyeinket, és sikerült tartalékokat képezni a cégünkben. A teljes szervezési tábla bevezetésével kiigazítottuk a belső áramlási vonalainkat és a munkatársi funckiókat, és ez nagyban hozzájárult a stabil termelési helyzet létrehozásához. A statisztikai menedzsment és az üzleti siker formuláinak bevezetésével reális célkitűzéseket tudunk kijelölni reális termelési kvótákkal, és képesek vagyunk zökkenőmentesen követni a teljes céget. A szervezeti kommunikációs rendszerrel elértük, hogy egyetértés legyen, és a belső információs vonalak gyorsan áramoljanak. Az értékesítésünk stabil és növekedőben van.
A munkatársaink képzettek (megtanulták a munkájukat) addig a pontig, hogy önállóan tudnak dolgozni, és hozzájárulnak ahhoz, hogy a termelés állandó legyen.

Egy dolgot nagyon alaposan megtanultam a Hubbard College of Administration-ben, mégpedig azt, hogy bármilyen problémád van ügyvezetőként – akár személyzet felvétele vagy kezelése, szervezés, marketing vagy eladás – vannak valódi és gyakorlati megoldások, amelyek azonnal a rendelkezésedre állnak, hogy bevezesd őket. Nagyon köszönöm a segítséget.”

Loksa Ágnes
acélkereskedő cég vezetője


Vegye fel a kapcsolatot a WISE magyarországi képviseletével, és csatlakozzon Ön is a világ leghatékonyabbnak tartott szervezési és menedzsment rendszerét alkalmazó cégekhez!

 

Kapcsolat

WISE Közép-Európa Egyesület
1031 BUDAPEST, Nánási u. 1/C
GPS: N 47.33.59 E 19.03.43
Telefon: +36 1 323 0279  Fax: +36 1 323 0280
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tóth Imre
elnök, WISE Közép-Európa

Telefon: +36 1 769 1127
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.