Vezetői elit klub

A WISE tagság

A bolygó leghatékonyabbnak tartott szervezési és menedzsment rendszerét alkalmazó üzletemberek, vállalattulajdonosok, cégvezetők és menedzserek alkotják tagjait a WISE nemzetközi egyesületének.

A különböző tagsági szintek különféle előnyöket nyújtanak a WISE tagoknak, de vannak olyan alapvető értékek, amelyek minden WISE tag számára alanyi jogon járnak. Ilyenek az évente – Magyarországon is – megrendezésre kerülő csúcskonferenciákon való részvétel lehetősége, az egyénre szabott, lépésről-lépésre bevezethető vállalatszervezési és piacnövelési programok, a WISE szakembereivel folytatott konzultációk az alkalmazás segítésére, és mindenek előtt egy olyan közösség kommunikációs vonalaira kerülés, melynek tagjai hatékony segítséget nyújthatnak egymásnak és tisztességes üzleti magatartást folytatnak az üzleti világ minden területén.

KONKRÉTAN ÖNNEK MILYEN ELŐNYT JELENTHET A WISE TAGSÁG?

Az egyik legfőbb kezdeti előny a Model of Admin Know-How (MAKH) program. Ez tartalmazza azokat a legalapvetőbb adminisztratív irányleveleket, amelyek bevezetésével akár hetek, de legfeljebb néhány hónap alatt látványos – mérhető és kimutatható – javulást, eredmény-növekedést ér el. Minden elméleti részt egy lépésről-lépésre végrehajtható feladatsor (program) követ, melynek végrehajtásával könnyedén adaptálhatja a Hubbard Menedzsment Rendszer alapjait a saját cégére.

Ezek a WISE programok magukban foglalják a cég termékeinek / szolgáltatásainak fejlesztését; a cég tevékenységeinek, munkafolyamatainak hatékonyabb megszervezését; a statisztikai menedzsment rendszer kiépítését vagy fejlesztését; a szervezet egyes területeinek állapotjavítását (beleértve az értékesítést, piacnövelést stb.); a belső kommunikációs rendszer fejlesztését; a pénzügyi rendszer fejlesztését; a vezetők és beosztottak tudatossági szintjének és motivációjának növelését.

Ezen kívül a WISE tagsághoz járnak úgynevezett WISE üzletkezelési listák, amelyek azonnali „elsősegélyt” nyújthatnak egy-egy konkrét vállalati probléma kezeléséhez; egy DVD, rajta mintegy 100 kiadvánnyal; hozzáférés a WISEdirectory.com weboldalhoz, valamint megjelenési és hirdetési lehetőség stb. (Részletek a tagsági szintek leírásánál, melyeket a jobboldali sávból érhet el.)

De ez még nem minden. A WISE tagság egyik legfőbb előnye egy olyan nemzetközi – számos hazai taggal is rendelkező – üzleti közösséghez való csatlakozás, amelynek tagjai tudatosan törekszenek az üzleti etika, a termelékenység és a gazdasági fellendülés kiterjesztésére, valamint egymás kölcsönös segítésére. A WISE tagjai szívesebben kötnek üzletet egymással, mint „kívülállókkal”, tudatában léve annak, hogy ha a partner is WISE tag, akkor korrekt üzleti magatartásra, valamint eredményességre számíthatnak. A WISE tagjai különféle módokon tartják egymással a kapcsolatot, ám a legfőbb esemény mindig az éves nagy WISE konferencia, ami megrendezésre kerül Magyarországon is, ugyanakkor bármelyik WISE tag részt vehet a nemzetközi és az európai WISE konferencián is, melyeknek minden évben más országok adnak helyet.

A WISE tagok kedvezmények igénybevételével képződhetnek a Hubbard College-ban (itthon és külföldön egyaránt), ingyenes segítségnyújtást, támogatást kaphatnak a WISE szakembereitől a MAKH program bevezetésével vagy egyéb L. Ron Hubbard technológia alkalmazásával kapcsolatban.

A WISE CÉLJA ÉS TAGJAI

A WISE célja egy etikus, épelméjű és prosperáló civilizáció. Munkánkkal arra törekszünk, hogy az üzleti életbe visszatérjenek azok az értékek és etikai standardok, amelyeken eredetileg alapult: becsület, tisztesség, szakmai tudás, a termelékenység jutalmazása, valamint egész közösségek és nemzetek prosperitása iránti elkötelezettség.

A WISE tagjait azok az üzletemberek, menedzserek, művészek, alapítványi elnökök, intézmény igazgatók és egyéb vezetők alkotják, akik alkalmazzák az L. Ron Hubbard által kifejlesztett szervezési és menedzsment rendszert, vagy annak egyes elemeit, annak érdekében, hogy személyes hatékonyságot érjenek el, valamint hozzájáruljanak egy etikus, hatékony és termelékeny gazdaság létrehozásához és erősítéséhez.

A WISE TÖRTÉNELME

L. Ron Hubbard az 50-es évek elején kezdte el kifejleszteni azt a szervezési és menedzsment technológiát, amelynek használatával a Dianetika és Szcientológia szervezeteket menedzselte. A Szcientológia szolgáltatásain résztvevő emberek hamar felfigyeltek a rendkívüli terjeszkedést és páratlan szervezettséget biztosító rendszerre, és elkezdték saját tevékenységeikre alkalmazni az üzleti életben. Rövid idő alatt olyan nagy lett az igény az L. Ron Hubbard által kifejlesztett adminisztratív technológia alkalmazására az üzleti világban, hogy szükségessé vált egy olyan szervezet létrehozása, amely segítséget nyújt az embereknek ezen menedzsment eszközök alkalmazásában.

Így alakult meg 1979-ben a Szcientológus Vállalkozások Nemzetközi Intézete (World Institute of Scientology Enterprises – WISE); egy tagsági szervezet olyan szcientológusok számára, akik a Hubbard Szervezési és Menedzsment Rendszert alkalmazzák üzleti tevékenységeikben. Az elkövetkező években a WISE-tagság elterjedt az egész világon, és a szcientológus vállalkozások sikerei igényt teremtettek a nem szcientológus üzletemberek körében is a Hubbard menedzsment technológia elsajátítására. Ez szükségessé tette, hogy vallástól, nemzetiségtől és kulturális háttértől függetlenül bármilyen üzletember csatlakozhasson a WISE tagsághoz. Így a WISE-tagság elérhetővé vált minden üzletember számára, aki egyetértett a WISE céljával. Ma több mint 160.000.000 cég – köztük számos multinacionális vállalat – alkalmazza L. Ron Hubbard szervezési és menedzsment rendszerét.


* * *

Vegye fel a kapcsolatot a magyarországi WISE irodával a további információkért »

wise-tag-beszamolok

WISE tagok beszámolói

"2001-es első MAKH program (Üzleti siker program a WISE-tól) bevezetés óta, mely minden évben egyre erősebbé és erősebbé tette a céget,  2007-ben átadtam a cégvezetést, azóta nem kellett visszavennem. Semmilyen napi tevékenységben nincs rám szükség bent, csak a stratégiai terveket egyeztetjük, pontosítom az irányelveinket és figyelem a vezetők képzését. A cégem stabilan és sikeresen működik. "

Juhos Nándor
tulajdonos
MASCO Kft.

„Egy építőipari vállalatnál szervezetfejlesztési vezetőként vezényeltem a Hubbard Menedzsment Rendszer bevezetését, melynek köszönhetően 4 év alatt 1Mrd-ról 10Mrd-ra növeltük az árbevételt és duplájára az árrést. Később feleségemmel alapítottunk egy reklámügynökséget, és pár hónap alatt annyi megkeresésünk lett, hogy válogathattunk, mely munkákat vállaljuk el.”

T.I.
cégvezető

További beszámolók »

WISE tagsági szintek

Egyéni WISE tagság
azoknak az alkalmazottaknak és/vagy ügyvezetőknek, akik maguk nem üzlettulajdonosok, hanem mások
alkalmazásában állnak.
Éves díj:  35.000 Ft
További információk erről a WISE tagságról »
 
Általános WISE tagság
olyan egyéni vállalkozók és kisebb cégek tulajdonosai számára, akik 1–5 alkalmazottat foglalkoztatnak.
Éves díj:  75.000 Ft
További információk erről a WISE tagságról »
 
Céges WISE tagság
az olyan cégek tulajdonosainak, ügyvezetőinek és adminisztrátorainak, amelyekben 20-nál kevesebb alkalmazott dolgozik.
Éves díj:  250.000 Ft
További információk erről a WISE tagságról »
 
Vállalati WISE tagság
az olyan cégek tulajdonosainak, ügyvezetőinek és adminisztrátorainak, amelyekben 21 vagy annál több alkalmazott dolgozik.
Éves díj:  750.000 Ft
További információk erről a WISE tagságról »
 

Kapcsolat

WISE Közép-Európa Egyesület
1031 BUDAPEST, Nánási u. 1/C
GPS: N 47.33.59 E 19.03.43
Telefon: +36 1 323 0279  Fax: +36 1 323 0280
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tóth Imre
elnök, WISE Közép-Európa

Telefon: +36 1 769 1127
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.